Vastgoedstyling

Wat is vastgoedstyling? Vastgoedstyling is een dienst gespecialiseerd in het voorbereiden van een pand voor verkoop.  Met andere woorden wordt de woning aantrekkelijk gemaakt voor een zo groot mogelijk publiek. Door het wegnemen van storende elementen en zich te focussen op de positieve elementen van de woonst met het oog op sfeer en gezelligheid, wordt een wissel van eigenaar snel verwezenlijkt.

Uit statistieken blijkt trouwens dat panden na styling vaak een versnelde verkoop met een meerwaarde van 10% tot 30% kennen. Uw woning wordt door ons op zo’n manier gepresenteerd dat een dergelijke verkoop vanzelfsprekend is. Een vastgoedstylist geeft uw pand de nodige uitstraling zodat een bezoeker meteen inzicht heeft in de verschillende ruimtes en zich onmiddellijk thuis voelt. Door het inschakelen van onze dienst versnelt u de verkoopkans van uw woning wel tot 4 à 6 x !! Vastgoedstyling is dé manier om uw potentiële koper te overtuigen van uw woning!

Vastgoedstyling zorgt voor een versnelde verkoop van uw vastgoed aan een betere prijs. Sfeer, gevoel en uitstraling van de woning beïnvloeden de koper direct. Binnen de eerste 90 seconden van hun bezoek beslissen potentiële kopers of ze interesse hebben. Een goede eerste indruk maken is dus uiterst belangrijk. Ook tijdens de zoektocht naar een eigen stek op het internet wordt de beslissing in een enkele muisklik/oogwenk genomen of een pand het bezoeken waard is. Daarom nemen wij steeds een geslaagde fotoreportage die uw woning aantrekkelijk presenteert en uw kopers snel binnentrekt.

In het buitenland is stylen voor verkoop gewoon vanzelfsprekend geworden. Waarom zou jij genoegen nemen met minder als je meer waarde voor uw woning kunt krijgen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en verneem hoe wij voor u het verschil kunnen maken! Wij komen persoonlijk bij u langs voor een vrijlbijvend gesprek!

Tot gauw,

Barbara Bassens, styliste en zaakvoerder