Intérieur personnalisé.

Een te verkopen woning staat er vaak leeg, zielloos en zonder karakter bij. Zelfs nieuwbouw en modelwoningen ondervinden nadelen van de leegte en een gebrek aan woonsfeer. Bezoekers kunnen zich moeilijk inbeelden hoe een interieur kan staan in de lege ruimtes.

Casa Nova biedt hier oplossingen door het verhuren van complete luxueuze interieurs.

U kunt al bij ons terecht vanaf de eerste plannen getekend zijn. Zo kunnen wij met een ruime tijdsmarge een interieur op maat voor u gaan samenstellen. Op basis van uw wensen, de stijl van de woning en de smaak van de doelgroep gaan wij meteen op zoek naar die stukken waar men zich meteen thuis voelt.

Is uw project reeds klaar? Neem snel contact op, wij hebben een grote voorraad aan stijlvolle interieurs waarvan er één zeker voor u van toepassing is.

Na onze eerste kennismaking en bezoek aan het project wordt een offerte opgemaakt. Enkel uw goedkeuring is nodig wij doen de rest!

interieur huren, luxe meubelen huren, casanova vastgoedstyling, interieurstyling, vastgoedstyling, vastgoedstylist brugge
hoogpoort, vastgoedstyling, huur een interieur, luxueuse interieurs, casa nova daverlo, assebroek, brugge, llvastgoed, homestaging, kleurrijk interieur, interieur met oranje, interieur met zwart en mosterd, casa nova vastgoedstyling luxe vastgoed, magere schorre knokke, camconstruct, luxueuze interieurs huren, casanova vastgoedstyling