Formule 1500 €

Om iedereen de mogelijkheid te bieden een interieur te huren om zijn woning aantrekkelijk in te richten voor verkoop, heeft Casa Nova pakketten ontwikkelt waar de huurder van één van onze interieurs zelf bepaalt welke stijl zij of hij huurt.

In het pakket 'huren aan 1500€' kunt u kiezen uit 3 interieurstijlen om uw leefruimte aan te kleden. Wij stelden deze pakketten voor u samen gebaseerd op onze jarenlange ervaring en kennis van de markt.

We hebben een frisse stijl met azuurblauwe accenten, een passepartout met zandkleur en stijlvolle zwarte toetsen en een mannelijker interieur waar stoerdere kleuren de hoofdrol spelen.

Wenst u alvast vrijblijvend via mail de folder te ontvangen? Klik op pakket 1500€.

interieurpakketten te huur bij casanova vastgoedstyling, huur een interieurpakket, waar interieurpaketten huren
Nora is een echte passe partout met zijn beige & zwarte accenten.Een stijlvolle optie waarvan succes gegarandeerd is! Inari is een wit interieur met frisse blauwe accenten. Ideaal voor wie het zomergevoel in huis wil brengen of wie zijn tweede verblijf sneller wil verkopen Alek spreekt de karaktervolle koper aan. Hier wordt de aandacht vooral gelegd in de variatie van de materialen. Een mooie combinatie van zacht fluweel & stoer metaal.