Casa Nova is gespecialiseerd in het snel verkopen van uw vastgoed. Wij bieden professioneel advies, styling en verhuur van complete, tijdloze interieurs. Met een team van dynamische vakmensen toveren wij uw pand om tot een pareltje op de vastgoedmarkt!

Wij boeken resultaat op zeer korte termijn en gaan te werk voor iedereen die een eigendom wil verkopen of zijn woning wil renoveren en/of herinrichten.

Iedere woning heeft een ziel, die jammer genoeg vaak na verloop van tijd verloren gaat. Ons team ontleedt uw pand en haalt er met veel liefde en vakkennis het beste uit naar boven.
 

U wilt verkopen?

Wij zorgen door onze eigen unieke manier van aanpak voor die beslissende, eerste indruk bij potentiële kopers met een snelle en winstgevende verkoop als gevolg.
 

Onze aanpak?

Vastgoedstyling, professionele fotoshoots, 3D-Visualisaties, Verhuren van ganse interieurs.
Casa Nova = Verkoop met Glans!
Voor de restyling
Na de restyling

Verkopen met winst

U wilt uw woning met een maximale winst verkopen?  Wij adviseren u uitvoerig tijdens de voorbereidingen van uw verkoop. We gaan na wat er nodig is om de juiste en zo groot mogelijke doelgroep te bereiken en werken dit voor u uit. Iedere kamer wordt uitvoerig besproken en in detail uitgewerkt om zo die doorslaggevende positieve, eerste indruk van potentiële kopers te verkrijgen.

Huur een Interieur

U kunt bij ons terecht voor het huren van een gans interieur passend bij de stijl van het pand dat u wenst te verkopen. Hier wordt naast het aanspreken van de maximale doelgroep ook nadruk gelegd op inzicht in de verschillende ruimtes. Het huren van een smaakvol interieur geeft de woning feeling, karakter en sfeer met een vlotte verkoop en hoog rendement als resultaat.
Waarom een interieur huren? Omdat een woning met een stijlvol interieur gewoon beter verkoopt!!